De grootste en voordeligste laadshop van nederland en belgïeAltijd gratis verzending en retour

Zo maak je in een handomdraai een professioneel en opgeruimd laadpunt

Geplaatst door Remy van der Wijngaart op

Een laadpunt installeren is één, maar een laadpunt installeren dat er opgeruimd en strak uit ziet is wat je echt wilt. In dit artikel gaan we in op de verschillende opties zodat je laadpunt geen pijnpunt wordt.

We hebben ze allemaal al wel eens gezien, van die laadpalen waar de laadkabel betreurenswaardig over de grond zwerft. Niet alleen een zielig gezicht maar ook funest voor duurzaamheid van het product.

1. De laadkabel haak
laadkabel haak
Deze stevige haak is geschikt voor alle soorten laadkabels en zorgt al direct voor een opgeruimdere look van jouw laadpaal of wallbox. Hij is erg eenvoudig te monteren op elke gewenste plek.
2. Kabelhouder plug
Wallbox kabekhouder plug
Met the Plug refereren we niet naar het Amsterdamse platenlabel maar bedoelen we de kabelhouder plug. Deze kabelhouder is geschikt voor alle laadkabels met Mennekes Type 2 stekker. Je steekt de Type 2 stekker eenvoudig in de plug die je bijvoorbeeld aan de muur bevestigd hebt langs je Wallbox laadstation.
Wallbox laadstation kabelhouder
Net als bij de laadkabel opberghaak hoef je geen montagemonster te zijn en bevestig je de plug op elke gewenste plek met de bijgeleverde installatiematerialen. 

Wist je dat..
...je bij onze 11kW Wallbox laadstation met RFID een gratis kabelhouder en kabelhaak krijgt?

3. Wallbox laadstation zuil, een echte laadpaal
laadpaal laadstation zuil voor Wallbox
Voor parkeergelegenheden op bijvoorbeeld bedrijventerreinen is deze laadpaal zuil een echte uitkomst en zorgt het direct voor een professionele en zakelijke uitstraling. Het is zelfs mogelijk om twee Wallbox laadstations te bevestigen aan deze zuil. De paal is van robuuste kwaliteit, weersbestendig en kan goed tegen een stootje. 

Kleine toevoeging, veel gemak
Zoals je zojuist hebt kunnen lezen zijn er slechts een paar kleine accessoires nodig die jouw laadpaal eenvoudig om kunnen toveren tot een fraai laadstation. Hiermee creëer je ultiem gebruiksgemak voor jezelf, je gasten of personeel. Bekijk ook onze andere accessoires om jouw laadoplossing naar het volgende level te tillen.
kabelhouder laadkabel haak wallbox laadstation


Laat een reactie achter