De grootste en voordeligste laadshop van nederland en belgïeAltijd gratis verzending en retour
banner

Wie we zijn.

Wij zijn een groeiend multidisciplinair bedrijf dat investeert in klimaat door duurzame laadvoorzieningen aan te bieden voor plug-in elektrische en hybride voertuigen tegen de laagste prijs.
Het hoogste segment voor de laagste prijs, dat is EV ME.

Elkaar duurzaam verbinden is onze missie.

E-mobility dient voor iedereen toegankelijk te zijn, daar horen geen hoge prijzen bij. Een schonere planeet hoeft niet ten kosten te gaan van onze verbondenheid, daarom zetten wij ons in om duurzame mobiliteit betaalbaar te maken voor iedereen.

Logo

Duurzaam

EV ME streeft ernaar om alles en iedereen op een duurzame manier te verbinden. We dragen bij aan een welvarende en schone wereld door de impact op het milieu steeds verder terug te dringen.

Betaalbaar

Duurzaamheid moet toegankelijk zijn voor iedereen, daarom houden wij onze prijzen laag.

Kwaliteit

Duurzaamheid begint bij een lange levensduur van je product. EV ME staat garant voor haar kwaliteit en heeft daarom een solide garantiebeleid.

Transparant

Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Bij ons geldt het motto: 'What you see is what you get'.

Professioneel

Onze ruime ervaring in engineering en technology maakt ons een dynamische, innovatieve en vakkundige speler.

Klant enthousiasme

In plaats van het focussen op klanttevredenheid focussen wij op klantenthousiasme. Door hierop te focussen richten wij er niet op om een 6 of 7 te halen bij de klant. Nee, wij willen bij iedere klant minimaal een 9 scoren. Door te focussen op enthousiasme zorgen we ervoor dat we de klant door de gehele organisatie centraal zetten.

banner

Met elkaar voor een schoner klimaat.

Samen met onze klanten zijn we uitgegroeid tot de grootste laadshop van de BENELUX, en daar zijn we best wel trots op! Dankzij onze groei kunnen we iedere dag weer onze producten onder de marktprijzen aanbieden en zetten we met elkaar een stap dichterbij een schoner klimaat.

CONTACT INFORMATIE

Postbus 470, 5400 AL Uden

BTW ID: NL002315513B33 

KVK: 67849717

klantenservice@evme.nlervaar zelf

Ervaar onze beloftes.

100% tevredenheidsgarantie.