Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd

Gratis retourneren

Betaal achteraf met Klarna 

 ⠀ Sinds 2018 #1 verkozen

Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd⠀ Gratis retourneren⠀ Betaal achteraf met Klarna⠀ Sinds 2018 #1 verkozen

Laadpalen voor VvE's

EV ME is gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen voor VvE gebouwen. Dankzij onze ervaring weten we exact waar we rekening mee dienen te houden bij belangrijke aspecten zoals collectieve kosten, energiebeheer, verrekening en brandveiligheid.

Laadpalen verplicht voor VvE's

De overheid stelt tot de verplichting dat 1 op de 10 parkeerplekken van een VvE voorzien dient te zijn van een laadpunt. Dit geldt voor zowel de binnen- als buiten parkeerplekken. Bij EV ME voorzien we wekelijks VvE gebouwen van laadpalen. Op basis van onze ervaring geven we graag vakkundig advies in energiebeheer, load balancing,  brandveiligheid en daarbij de best passende laadoplossing.

Daarom EV ME.

Gespecialiseerd in VvE projecten

Bij EV ME houden we niet van kleine lettertjes en verborgen kosten. Na het doornemen van de wensen ontvang je een onderbouwd en transparant plan met eerlijk advies van onze specialisten.

Complete inrichting van het energiebeheer

EV ME is officieel partner van verschillende A-merken waardoor we onze laagste prijsgarantie waar kunnen maken.

Uitstekende service met klantbeoordeling van 9,5

Naast dat we de installatie van A tot Z uit handen kunnen nemen, zorgen we ook na het realiseren van de laadoplossing voor de beste service.

Uitsluitend conform de veiligheidsnormen

Geïnstalleerd door onze eigen installateurs die uitstuitend werken conform de juiste veiligheidsnormen.

100% onafhankelijk

Bij EV ME houden we niet van kleine lettertjes en verborgen kosten. Na het doornemen van de wensen ontvang je een onderbouwd en transparant plan met eerlijk advies van onze specialisten.

Laadpaal voor bedrijven

LAADOPLOSSINGEN VOOR VVE COMPLEXEN

Hoe werkt het?

1

Vul het offerteformulier in.

Iedere situatie is uniek en vraagt om een op maat gemaakte offerte. Om een passend voorstel te maken willen we je vragen het offerteformulier in te vullen op de installatiepagina.

2

Binnen 1 dag een offerte op maat

Onze specialisten gaan direct aan de slag en leveren binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

3

Plan jouw installatie

Tevreden met het voorstel? Dan kunnen we de installatie voor zonnepanelen al binnen 1 tot 2 weken inplannen. Enkel een laadpaal al in 7 dagen.

Image Product

{formbuilder:46675}

Veelgestelde vragen.

Is de VvE BTW-plichtig?
Het kan zijn dat de VvE BTW-plichtig wordt wanneer er geld ontvangen wordt voor het gebruik van de laadpaal. We raden het daarom aan om hierover contact op te nemen met een accountant.
Is er sprake van een collectieve korting?
Bij de afname van meerdere laadoplossingen maken onze adviseurs een prijs op maat met korting.
Maken jullie gebruik van Load Balancing tegen overbelasting?
Absoluut! Wij stemmen de hard- en software van de laadpalen met elkaar af zodat de laadpalen van de VvE onderling communiceren tijdens het laden en zo overbelasting wordt voorkomen.
Hoe zit het met de verrekening van kosten?
Wij maken de laadpunten gereed voor automatische verrekening. De VvE kan dan zelf een  gewenst tarief per kWh instellen via de backoffice. De VvE krijgt dit maandelijks gestort als één bedrag via de provider en de gebruiker krijgt maandelijks een automatische factuur met de gemaakte kosten. Zowel de VvE als de gebruiker krijgen een gedetailleerdoverzicht van het verbruik.

Al jaren de nummer 1 installatieservice.

1500+ installaties

Reviews
Hoogst gewaardeerd
Webshop Keurmerk, Ekomi & Kiyoh
Sinds

2018

de nummer 1 laadshop