Laadpaal voor het bedrijf.

Met het oog op verduurzaming is een elektrisch laadpunt niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, het is een vast onderdeel geworden van het wagenpark. Met een laadpaal voor je bedrijf zorg je niet alleen voor een gastvrije uitstraling, maar zijn je personeel en gasten ook altijd voorzien van een volgeladen auto.

Investeer in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur

De elektrische auto zit in een stroomversnelling, hierdoor stijgt de vraag naar een laadpunt op het parkeerterrein van het bedrijf. Het personeel kan goedkoper rijden en klanten ervaren het bedrijf als gastvrij en innovatief.

Waarom een zakelijke laadvoorziening noodzakelijk is.

Extra verdienmodel

Gastvrije uitstraling

Duurzaamheid

Beheer kosten

Inzicht in verbruik

Verplichting overheid

Krijg inzicht in verbruik en kosten

Met het Online Portal kun je één of meerdere laadsystemen managen en beheren. Daarnaast kun je de portal gebruiken om laadstations te beheren, het stroomverbruik factureren, de laadprijs en de status van het systeem instellen. De Easee Portal is gratis en wordt voortdurend verder ontwikkeld.

Winstgevend verdienmodel

Via het systeem van E-Flux stel je, indien gewenst, tarieven in voor het publiek gebruik van de laadpaal en voeg eenvoudig gastenpassen toe die zonder kosten kunnen laden. De opties zijn eindeloos en passend voor iedere situatie.

Laadpalen verplicht voor bedrijven en VvE's

Als eigenaar ben je vanaf 10 maart 2020 verplicht om te investeren in laadpalen voor elektrische auto’s. Dit betekent dat tien procent van de parkeerplekken een laadfaciliteit moet bieden. Ook moet er leidinginfrastructuur (loze leidingen) worden aangelegd voor 1 op de 5 parkeervakken. Dit geldt voor nieuwe utiliteitsgebouwen en voor bestaande utiliteitsgebouwen die ingrijpend worden gerenoveerd. Meer weten? Klik hier.

Behoud het overzicht

Genereer en exporteer gedetaileerde grafieken voor het gebruik van specifieke laders, gebruikers of tags.

ZAKELIJKE LAADPAAL INSTALLATIE

De stappen naar een laadpaal voor het bedrijf

1

Vul het aanvraagformulier in

Iedere situatie vraagt om een op maat gemaakt plan. 
Om een passend voorstel te maken vragen we je om de gegevens van het offerteformulier in te vullen.

2

Binnen 1 dag een plan op maat

Onze specialisten gaan direct aan de slag en leveren binnen 24 uur een vrijblijvend, op maat gemaakt plan dat aansluit op de wensen van het bedrijf.

3

Binnen 7 dagen geïnstalleerd

Tevreden met het voorstel? Dan kunnen we in de meeste gevallen de installatie al binnen 1 week inplannen.

Image Product

{formbuilder:47783}

Veelgestelde vragen.

Kan ik kosten van werknemers of gasten inzien en verrekenen?
Het is mogelijk om via een online dashboard kosten van personeel of klanten met een laadpas in te zien en te verrekenen. Je stelt eenvoudig je eigen tarieven in en bepaald of de laadpaal openbaar zichtbaar is op de kaart.
Is het mogelijk meerdere laadstations op één net aan te sluiten?
Doormiddel van geavanceerde Load Balancing technologie is het mogelijk om tot wel 101 laadstations op één net aan te sluiten.
Wat zijn de financiële voordelen?
Bij het afnemen van meerdere zakelijke laadoplossingen maken wij een op maat gemaakte offerte met exclusieve zakelijke korting. Daarnaast wordt er een extra verdienmodel gecreëerd door de kosten te ontvangen die andere maken voor het gebruik van de laadpaal, zo verdien je de investering eenvoudig terug.
Kan ik de montage ook bij EV ME uitbesteden?
Wij regelen de installatie en service van A tot Z. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele en vakkundige installatie, uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Zie onze pagina Montage voor meer informatie

Vrijblijvend advies nodig?

Interesse in een zakelijke laadoplossing dat aansluit op de wensen van je bedrijf? Neem contact op en ontvang direct vrijblijvend advies.

Al jaren de nummer 1 in laadpaalmontage.

1000+ installaties

Reviews
Hoogst gewaardeerd
Sinds

2018

de nummer 1 laadshop