Laadpaal voor het bedrijf.

Met het oog op verduurzaming is een elektrisch laadpunt niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, het is een vast onderdeel geworden van het wagenpark. Met een laadpaal voor je bedrijf zorg je niet alleen voor een gastvrije uitstraling, maar zijn je personeel en gasten ook altijd voorzien van een volgeladen auto.

Investeer in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur

De elektrische auto zit in een stroomversnelling, hierdoor stijgt de vraag naar een laadpunt op het parkeerterrein van het bedrijf. Het personeel kan goedkoper rijden en klanten ervaren het bedrijf als gastvrij en innovatief.

Daarom EV ME.

Complete zakelijke laadpaal al vanaf 699 excl.

EV ME is officieel partner van verschillende A-merken waardoor we onze laagste prijsgarantie waar kunnen maken.

Uitstekende service met klantbeoordeling van 9,5

Naast dat we de installatie van A tot Z uit handen kunnen nemen, zorgen we ook na het realiseren van de laadoplossing voor de beste service.

Binnen 7 dagen geïnstalleerd

Geïnstalleerd door onze eigen installateurs die uitstuitend werken conform de juiste veiligheidsnormen.

Software- en hardware expertise

Bij EV ME houden we niet van kleine lettertjes en verborgen kosten. Na het doornemen van de wensen ontvang je een onderbouwd en transparant plan met eerlijk advies van onze specialisten.

100% laagste prijsgarantie

Bij EV ME houden we niet van kleine lettertjes en verborgen kosten. Na het doornemen van de wensen ontvang je een onderbouwd en transparant plan met eerlijk advies van onze specialisten.

Laadpaal voor bedrijven

Gratis laadpaalconsult met compleet adviesplan.

Plan een afspraak in en onze specialisten komen langs op locatie voor een gratis consult.
Profiteer van een vrijblijvend en kosteloos adviesplan inclusief offerte.

ZAKELIJKE LAADPAAL INSTALLATIE

De stappen naar een laadpaal voor het bedrijf.

1

Plan een afspraak op locatie

Plan een gratis afspraak in met een van onze specialisten. Zij komen langs op locatie voor een adviesgesprek inclusief schouw om te bekijken welk product het beste past bij de situatie van het bedrijf.

2

Binnen 1 dag een plan op maat

Onze specialisten gaan direct aan de slag en leveren binnen 24 uur een vrijblijvend, op maat gemaakt plan dat aansluit op de wensen van het bedrijf.

3

Binnen 7 dagen geïnstalleerd

Tevreden met het voorstel? Dan kunnen we in de meeste gevallen de installatie al binnen 1 week inplannen.

Image Product

{formbuilder:47783}

Aanbod zakelijke laadpalen.

BEKIJK ZAKELIJKE LAADPALEN IN WEBSHOP

Veelgestelde vragen.

Kan ik kosten inzien en verrekenen?
Het is mogelijk om via een portaa del kosten van het gebruik in te zien en automatisch door te laten verrekenen. Indien gewenst kunnen we de laadpaal geschikt maken voor publieke laadpassen. Een zakelijk laadpaal is ideaal voor ZZP'ers, parkeerplaatsen bij bedrijven, werknemers en bij gebruik van een zakelijk leaseauto.
Is het mogelijk meerdere laadstations op één net aan te sluiten?
Doormiddel van geavanceerde Load Balancing technologie is het mogelijk om tot wel 101 laadstations op één net aan te sluiten.
Wat zijn de financiële voordelen?
Bij het afnemen van meerdere zakelijke laadoplossingen maken wij een op maat gemaakte offerte met exclusieve zakelijke korting. Daarnaast wordt er een extra verdienmodel gecreëerd door de kosten te ontvangen die andere maken voor het gebruik van de laadpaal, zo verdien je de investering eenvoudig terug.
Kan ik de installatie ook door EV ME laten uitbesteden?
Wij regelen de installatie en service van A tot Z. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele en vakkundige installatie in soft- en hardware, uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Vrijblijvend advies nodig?

Interesse in een zakelijke laadoplossing dat aansluit op de wensen van je bedrijf? Neem contact op en ontvang direct vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Al jaren de nummer 1 in laadpaalmontage.

1000+ installaties

Reviews
Hoogst gewaardeerd
Webshop Keurmerk, Ekomi & Kiyoh
Sinds

2018

de nummer 1 laadshop